Ype Breman

Medior adviseur leefomgeving

Ik ben Ype Breman en woon in het mooie Groningen. Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden door en daarnaast vind ik het leuk om te fietsen en te schaatsen.

In Groningen heb ik aan de RUG de Bsc. Human Geography and Planning afgerond en ben ik nu bezig met de Msc. Society, Sustainability and Planning. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Rijkswaterstaat, waar ik voor mijn scriptie de samenwerking tussen overheden op verschillende niveaus heb onderzocht als het gaat over zonne-energie projecten langs de snelweg. Ook heb ik ruim een halfjaar bij de gemeente Midden-Groningen gewerkt als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling. Daar heb ik mij bezig gehouden met allerhande beleidszaken, opstellen van memo’s en het vergemakkelijken van indienen van ruimtelijke initiatieven. Door de studies en de verschillende ervaringen heb ik interesses ontwikkeld voor de energietransitie en gebiedsontwikkeling.

Ik ben logisch, analytisch en objectief ingesteld waardoor ik goed beslissingen kan nemen, ook als de druk hoog is.

Daarnaast heb ik een sterk arbeidsethos en ben ik altijd bereid een stap extra te zetten. Ik word blij van het verduidelijken en verhelderen van complexe zaken. Dit vlieg ik altijd aan op een doordachte en goed onderbouwde manier.  Teams waarin ik gewerkt heb ondersteun ik met toewijding en met mijn behoedzame stijl zorg ik er voor dat er goede resultaten geboekt worden.

Kennismaken met Ype? Neem gerust contact op!

Neem contact op