Maak kennis met 12join

12join is opgericht vanuit de gedachte om de verbinding te leggen tussen jonge professionals en de gemeentelijke organisaties. Wij zien de behoefte aan onze eigen kenmerkende persoonlijke benadering. Dat is ons dna. Afspraak is afspraak en we zeggen wat we doen. 

Kom bij ons werken Kom in contact

Persoonlijk 

Bij 12join hebben wij ‘persoonlijk zijn’ hoog in het vaandel zitten. Zo hebben onze medewerkers minstens iedere week een contactmoment met ons. Dit vinden wij een must. Op deze manier weten we precies hoe onze medewerkers in hun vel zitten en wat er speelt bij hun werkplek. Zo kunnen we ze adviseren en helpen. Ook met de opdrachtgevers hebben we nauw contact. In het voorstadium luisteren en vragen we door bij de gemeentes om zo de gewenste ondersteuning boven water te krijgen. Als we dit hebben en de medewerker bij de gemeente werkt, blijven we met de gemeente in gesprek. Zo weten we precies wat er speelt en waar we eventueel nog meer bij kunnen ondersteunen. Wij houden tijdens de samenwerking altijd aandacht voor adviseurs en voor opdrachtgevers.

Ontwikkelen en vertrouwen

Met ons eigen ontwikkelprogramma zorgen wij ervoor dat onze junioren uiteindelijk zelfstandig opererende adviseurs voor gemeenten worden. Ontwikkeling is iets wat wij belangrijk vinden. Ergens steeds beter in worden en steeds vernieuwen. Het geeft een impuls aan het gemeentelijk werkveld. Maar ontwikkelen kan niet zonder vertrouwen. Vertrouwen is belangrijk, misschien zelfs wel het belangrijkste onderdeel van het bedrijfsproces. Onze adviseurs krijgen dan ook altijd de ruimte om hun werk te doen. Loslaten waar kan en ondersteunen waar nodig. We laten niemand ‘kopje onder’ gaan, maar gooien onze medewerkers wel in het diepe. Zo leren ze en zo ontwikkelen ze. Dit doen we voor iedere medewerker op een manier die bij hem of haar past. Wij staan niet stil. We bewegen mee met maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken die bij de gemeenten spelen. 

Jong en enthousiast

We zijn net gestart met ons bureau en hebben voornamelijk jonge mensen in dienst. Dat is ook iets waar we ons op richten. We hebben de focus op het opleiden van jonge mensen voor gemeenten, juist omdat daar de vergrijzing stevig toeneemt. Deze jonge dynamische groep zorgt voor een groep met humor en een gezellige en ontspannen sfeer. Meestal zijn we druk aan het werk, maar dit kan soms ruw verstoord worden door een grappig filmpje op Youtube of een sterk verhaal.  

Goede opdrachtgevers

Wij werken altijd met goede opdrachtgevers. Wij nemen niet altijd zomaar elke klus aan. We zoeken naar een opdrachtgever die bij ons past. Een goede opdrachtgever met een prettige werkomgeving en waar we een klik mee hebben. Op deze manier weten we altijd dat de samenwerking tot een succes gaat leiden.

Wil je ook een carrière in de fysieke leefomgeving en ben je benieuwd welke vacatures er zijn? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze vacatures