Disclaimer

12join geeft u hierbij toegang tot haar website www.12join.nl Op deze website publiceert 12join informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen.

 

Waar wij voor staan

Informatie

De gegevens op de website van 12join zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over 12join en vakinhoudelijke ontwikkelingen. 12join spant zich in om de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

Hyperlinks

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaardt 12join geen enkele aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid

12join is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bij 12join. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 12join.

Wijzigingen

12join behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van haar website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te doen. 12join behoudt zich daarnaast het recht voor om deze Disclaimer aan te passen. Deze disclaimer is voor het laatst gewijzigd op 5 april 2022.