Waarom werken bij 12join?

Bij 12join investeren we in de ontwikkeling van junioren tot zelfstandige adviseurs voor gemeenten. Dit doen wij anders dan je misschien gewend bent. Persoonlijk contact, diversiteit en samenwerken staan bij ons hoog op het prioriteitenlijstje. Maar ook ontwikkeling en een goede werk en privé balans vinden wij ontzettend belangrijk. Hoe dat er uit ziet? Dat lees je hier onder!

Waar wij voor staan

Persoonlijk zijn

Bij 12join hebben wij ‘persoonlijk zijn’ hoog in het vaandel zitten. Zo hebben onze medewerkers minstens iedere week een contactmoment met ons en met de rest van het team. Dit vinden wij een must.

Diversiteit

Bij 12join staan we niet alleen voor groei en innovatie, maar ook voor een bedrijfscultuur waarin diversiteit en inclusie erg belangrijk zijn. We zijn ervan overtuigd dat een diverse en inclusieve werkomgeving de sleutel is tot het oplossen van uitdagingen en het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten.

Samenwerken

Als adviseur bij 12join krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team van professionals met verschillende achtergronden en expertise. Jouw stem telt, en we geloven dat de kracht van ons collectieve denken ons in staat stelt om effectieve en duurzame oplossingen te bieden aan de gemeenten en provincies die we helpen.

Ontwikkeling

Naast de uitdagende projecten waar je aan werkt, bieden we bij 12join ook verschillende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. We geloven dat voortdurende educatie en het aanmoedigen van persoonlijke groei essentieel zijn om ons als individu en als organisatie te blijven verbeteren. Daarom bieden we regelmatig trainingsmogelijkheden en workshops aan, zodat je je vaardigheden en kennis kunt blijven ontwikkelen.

Balans

Bij 12join vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een gezonde balans hebben tussen werk- en privéleven. Daarom bieden we flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Natuurlijk werk je om geld te verdienen, maar je wilt ook ergens aan bijdragen. Dit is ook onze missie: samen met jou gaan we de leefomgeving in verschillende gemeentes verbeteren. En jij kan daar het verschil in maken. Die uitdaging zorgt ervoor dat jij met energie aan het werk kan. Gaaf toch?

Wat bieden wij?

  • Bij 12join ontvang je een aantrekkelijk salaris. Daarnaast krijg je een elektrische auto van de zaak, een laptop, en telefoonvergoeding.
  • Je werkt aan leuke en uitdagende opdrachten in het noorden van Nederland, waarbij je een directe impact hebt op de inrichting van de leefomgeving.
  • We geloven in jouw potentieel en bieden doorgroeimogelijkheden in salaris en verantwoordelijkheden. Jouw ideeën en creativiteit worden zeer gewaardeerd.
  • Bij 12join krijg je 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot pensioenopbouw.

12join, waar jouw expertise, ambitie en inzichten het verschil maken! Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega die deel uitmaakt van een ambitieus adviesbureau met een persoonlijke aanpak. Ontdek de mogelijkheden om te groeien, te innoveren en jezelf te zijn bij 12join!

Solliciteer nu en ga de uitdaging aan!

Bekijk alle openstaande vacatures hier!