Wat wij voor onze opdrachtgevers doen

Wij denken graag mee over een passende oplossing voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een detacheringsopdracht op maat of een specifieke projectaanpak, geen enkele opdracht is gelijk.

Ontmoet ons team Kom in contact

Waar wij voor staan

Wij zijn 12join

Een jong en ambitieus adviesbureau uit Heerenveen, dat is wat wij zijn. Ons werkgebied is Noord-Nederland. Wij zijn gericht op het adviseren van gemeenten binnen de fysieke leefomgeving. Met de komst van de Omgevingswet, de grote woningbouwopgaven en vraagstukken rondom duurzaamheid komt er veel op gemeenten af. 12join biedt hierbij ondersteuning. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning binnen een afdeling of het uitvoeren van een project, wij denken graag mee. Dit doen wij met een enthousiast team van professionals. 

Wij doen het anders

Onderscheidend en anders denken en doen, dat is waar wij voor staan. Met die missie zijn wij gestart. Bij het uitvoeren van opdrachten staat maatwerk voor ons centraal. Geen ingewikkelde afspraken, maar doen wat we zeggen. We zetten daarbij in op het verbinden van mensen. Dat resulteert in tevreden medewerkers en opdrachtgevers.

Wat bieden wij?

  • Een senior als contactpersoon die altijd paraat staat voor al uw vragen
  • Zekerheid van een vakbekwame professional die snel kan meedraaien binnen de organisatie
  • Tijdelijke versteking of vervanging door een professional met vakkennis
  • Maatwerk, onze diensten worden toegespitst op uw specifieke wensen 

Meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Wietse.

Neem contact op