Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij 12join vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom hebben wij een aantal vaste werkpatronen die er voor zorgen dat wij ons steentje bijdragen aan het milieu en de samenleving.

Ontmoet ons team Kom in contact

Waar wij voor staan

Elektrische auto van de zaak

Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers op een milieuvriendelijke manier te laten reizen. Daarom geven wij al onze medewerkers een elektrische auto van de zaak. Deze auto kunnen ze zowel privé als zakelijk gebruiken, zodat ze altijd milieubewust onderweg zijn!

Ocean Cleanup zonnebrillen

Onze medewerkers zijn voor ons belangrijk. Af en toe is het dan ook tijd om ze in het zonnetje te zetten. Dit hebben we dan ook gedaan! Zo hebben wij onze medewerkers de zogenaamde Ocean Cleanup zonnebrillen cadeau gegeven. Deze zonnebrillen zijn gemaakt van plastic dat tijdens operaties in 2019 uit de Great Pacific Garbage patch is verwijderd. Op deze manier hebben wij bijgedragen aan het verwijderen van plastic uit de oceaan. Iets waar wij ontzettend trots op zijn.

Herbruikbare koffiebekers 

Wij geloven dat het gebruik van herbruikbare koffiebekers een positieve impact heeft op het milieu. Het draagt bij aan het verminderen van wegwerpafval en helpt zo de hoeveelheid plastic afval te verminderen die in het milieu terecht komt.

Lunch

Af en toe is het tijd om uitgebreid te lunchen. Dit doen wij dan ook graag. Deze lunch halen wij altijd bij Brownies en Downies. Dit is een restaurantketen die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid biedt om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen. Wij vinden dit zo’n mooi maatschappelijk project, dat we dit graag stimuleren. Daarom halen wij onze lunch altijd bij deze keten.