Werken bij de gemeente via 12join

Wij werken nauw samen met verschillende gemeenten in Noord-Nederland. Als adviseur ben je een onderdeel van een team dat midden in de maatschappij staat. Je beoordeelt initiatieven van inwoners en bedrijven en biedt  ondersteuning bij juridische vraagstukken. Ben je benieuwd welke vacatures er zijn? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! 

Bekijk onze vacatures Fysieke leefomgeving

Waar wij voor staan

Dynamisch werk met veel nieuwe ontwikkelingen

Als adviseur bij 12join word je gedetacheerd bij verschillende gemeenten in Noord- Nederland. Wij bemiddelen personeel bij verschillende gemeenten in onder andere de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Een van de voordelen van het werken bij 12join is dat je onderdeel uitmaakt van een super enthousiast team met jonge professionals die voor verschillende gemeenten werken. Je werkt bij de gemeente op een afdeling waar veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Denk hierbij aan de nieuwe omgevingswet of de ontwikkelingen omtrent het DSO. Als junior adviseur bij 12join kun je altijd terugvallen op een senior adviseur. Samen vorm je een koppel en maak je het verschil bij jouw opdrachtgever.

Werken bij een gemeente via 12join heeft vele voordelen:

  • Via ons werk je bij verschillende gemeentes. Lekker veel afwisseling dus
  • Je krijgt van ons een elektrische leaseauto voor zowel zakelijk als privé gebruik
  • Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan om jezelf verder te ontwikkelen
  • Vanuit 12join krijg je in alle opzichten support en hulp
  • Je kan in gezamenlijk overleg vanuit huis werken

Lees hier meer over waarom jij moet kiezen voor 12join!

Solliciteer direct!

Lijkt het jou leuk om te werken voor een gemeente? Dan hebben wij genoeg leuke gemeentebanen voor jou! Je kan werken bij een klein, middelgrote of een grote gemeente in Noord-Nederland. De gemeenten hebben allemaal dringend behoefte aan jonge professional zoals jij. Heb je interesse en ben je op zoek naar uitdaging? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! 

Solliciteer hier

Ontwikkel je bij 12join

Als adviseur bij 12join sta je paraat om de gemeente, waarvoor je zult werken verder te helpen in de fysieke leefomgeving. Bij de gemeente werk je aan verschillende projecten. Jouw rol hierin is het adviseren van zowel externe opdrachtgevers als collega’s. Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen in dit vakgebied en de ontwikkelingen op de voet te volgen. 12join biedt een op maat gemaakt opleidingsprogramma aan, zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen om uiteindelijk een echte professional te worden.

Werkzaamheden junior adviseur

Als junior adviseur kunnen dit onder andere je werkzaamheden zijn:

  • Begeleiden en beoordelen van bestemmingsplannen
  • Het schrijven van collegevoorstellen
  • Opstellen en uitwerken van beleidsstukken
  • Het opstellen van beschikkingen

Vind jij deze werkzaamheden leuk en wil je ons laten weten dat je op zoek bent naar een baan? Vul dan het contactformulier in of bekijk onze vacatures

Kennismaken met Maarten? Neem gerust contact op!

Neem contact op