Sanne Zemmelink

Junior adviseur leefomgeving

Ik ben Sanne Zemmelink en ik ben 20 jaar oud. Ik ben geboren in Groningen maar ben toen al snel met een omweg verhuisd naar Harderwijk. Hier heb ik de basisschool en de middelbare school afgerond. Voor mijn studie Management van de Leefomgeving aan Hoogeschool Van Hall Larenstein ben ik verhuisd naar de binnenstad van Leeuwarden. Mijn vrije tijd breng ik graag met vrienden door en daarnaast vind ik het leuk om te zeilen en te sporten.

Leergierig en bewust

Ik ben in 2019 begonnen aan de studie Management van de Leefomgeving aan Hoogeschool Van Hall Larenstein. Tijdens mijn studie heb ik mij beziggehouden met gebiedsontwikkeling op het platteland en in de stad en hoe de relaties tussen gebieden versterkt kunnen worden. Hierbij zijn veel verschillende onderwerpen aan bod gekomen, zo heb ik geleerd hoe je bestaande stadsdelen kan verduurzamen, heb ik geomorfologische onderzoeken uitgevoerd en heb ik geleerd hoe je processen moet opstarten en begeleiden. Daarnaast heb ik praktijkervaring met het bevestigen van pijlbuizen, het determineren van flora en fauna en het organiseren van bewonersavonden. Voor het uitvoeren van de praktijkstage ben ik terecht gekomen bij 12join. Naast het verplichte onderzoek dat ik voor mijn opleiding moet uitvoeren, ben ik bezig met het opstellen van de strandvisie voor Schiermonnikoog.

Doordat ik leergierig ben, sta ik altijd open voor nieuwe opdrachten. Bij 12join krijg ik de kans om, tijdens de laatste fase van mijn opleiding, aan verschillende interessante opdrachten te werken. En ondanks dat ik weinig tot geen ervaring heb in het werkveld, voelde ik mij bij 12join meteen welkom!

Kennismaken met Sanne? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Sanne Zemmelink

sanne@12join.nl LinkedIn