Samira Abdallah

Junior adviseur leefomgeving

Ik ben Samira Abdallah en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het mooiste dorp van Drenthe, namelijk: Vledder. Vanaf 1 februari 2022 ben ik werkzaam als junior adviseur leefomgeving bij 12join. Elk weekend bezoek ik samen met mijn vriendinnen nieuwe restaurants in Nederland. Daarnaast sport ik regelmatig en houd ik er van om te reizen en de wereld te zien.

Analytisch

Ik ben een sterk analytisch persoon met oog voor het herkennen van problemen en het zien van mogelijke verbeteringen. Daarnaast ben ik communicatief sterk, leergierig en een echte teamspeler. Als junior adviseur leefomgeving zet ik mij in om een bijdrage te leveren aan de grote maatschappelijke uitdaging waar Nederland voor staat. Met mijn leergierige houding en enthousiasme, probeer ik altijd mijn werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Hier krijg je de kans om aan verschillende interessante opdrachten te werken binnen de fysieke leefomgeving

Mijn keuze voor 12join is duidelijk. Hier krijg je de kans om aan verschillende interessante opdrachten te werken binnen de fysieke leefomgeving. Daarnaast is de werksfeer bij 12join erg prettig. Het bedrijf is een leuk, gezellig en professioneel adviesbureau waarbij jij jezelf kan zijn en waar ruimte is voor humor.

Kennismaken met Samira? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Samira Abdallah

info@12join.nl LinkedIn