Melvin Pandt

Junior adviseur leefomgeving

Als gepassioneerde professional in de fysieke leefomgeving ben ik gedreven om bij te dragen aan de ontwikkeling en verbetering van onze leefomgeving. Mijn achtergrond en ervaring stellen me in staat om complexe uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te vinden die zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord zijn.

Leergierig en betrokken

Ik heb in 2022 mijn HBO-Rechten diploma behaald en heb inmiddels al aardig wat ervaring in de fysieke leefomgeving. Zo was ik in het verleden werkzaam bij de provincie Fryslân als juridische adviseur bij de afdeling grondzaken. Hierbij heb ik diverse werkzaamheden verricht die naadloos aansluiten bij de functie junior adviseur leefomgeving. Ik ben een leergierige, betrokken, deskundige en enthousiaste werknemer. Ben goed in staat om klanten zorgvuldig te woord te staan en kan goed doorvragen.

Ik zie mezelf als een vrolijk aangelegd persoon en laat me niet snel van de wijs brengen

Naast mijn inhoudelijke arbeidsethos, denk ik ook dat ik de nodige dosis humor mee kan brengen, Ik zie mezelf als een vrolijk aangelegd persoon en laat me niet snel van de wijs brengen. Ik vind het belangrijk dat er een omgeving wordt gecreëerd waar er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Over een paar jaar zie ik mezelf als een medior jurist grondzaken die bekend staat om zijn kwaliteiten. Mijn doel is om in de combinatie van jurist grondzaken en duurzaamheid van toegevoegde waarde te zijn. Ik vind het belangrijk dat de werkgever tevreden is over mijn werkzaamheden en ik haal te allen tijde voldoening uit mijn werkzaamheden.

Kennismaken met Melvin? Neem gerust contact op!

Neem contact op