Maarten van der Werff

Partner & directeur

Energie haal ik uit samenwerken in teamverband. Humor en betrokkenheid schetsen de wijze waarop ik invulling geef aan mijn taak. Met ruim 20 jaar ervaring ben ik snel inzetbaar op inhoud en proces. Samen met Wietse heb ik 12join opgericht vanuit de passie om samen aan de slag te gaan met jonge professionals.

Connect op LinkedIn Kom in contact

Betrokken en resultaatgericht

Ik kan het beste worden omschreven als een betrokken en mensgerichte manager die met een persoonlijke benadering resultaten behaalt. Met mijn goed ontwikkelde bestuurlijke sensitiviteit word ik als een prettige sparringpartner voor bestuurders en directie ervaren. Het onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaak is voor mij vanzelfsprekend, waarbij ik snel kan schakelen. Binnen een team geef ik medewerkers maximale ruimte op inhoud, waarbij ik steevast rugdekking verleen indien nodig. Dat zorgt ervoor dat medewerkers in mijn team zich vertrouwd voelen om keuzes te maken.

De fysieke leefomgeving is al 20 jaar mijn wereld. Met betrokkenheid en verantwoordelijkheid draag ik mijn steentje bij!

In ruim 20 jaar heb ik ervaring opgedaan bij gemeenten. Soms in de rol als projectleider en soms als interim-manager. Als rode draad loopt daar mijn scherpe analytisch vermogen doorheen, waarbij ik in staat ben om op heldere wijze mijn analyses te verwoorden. Het leggen van verbinding tussen verschillende stakeholders zit in mijn bloed. Uiteenlopende belangen vragen om een gepaste benadering, waarbij ik in staat ben om ook een lastige boodschap helder, met gevoel voor de situatie over te brengen.

Binnen 12join vorm ik samen met Wietse de directie. Gezamenlijk zetten wij de koers uit, waarbij medewerkers worden betrokken om inbreng te leveren.

Kennismaken met Maarten? Neem gerust contact op!

Neem contact op