Geralt Vogelzang

Junior adviseur leefomgeving

Hé! Ik ben Geralt Vogelzang. Mijn hobby’s zijn vooral buiten zijn en sporten. Buiten geniet ik voornamelijk van de natuur en mooie land(schapp)en. Ook combineer ik dit graag met bijvoorbeeld hardlopen en trailrunnen. Verder heb ik altijd (nu dik 10 jaar) aan krachtsport gedaan en geniet ik hier nog steeds zo’n drie à vier keer per weer van.

Inleven

Ik heb in 2021 mijn HBO Social Work diploma behaald. Tijdens en na het behalen van mijn diploma ging ik werken als forensisch therapeut. Echter, ik heb hierna besloten om het roer om te gooien en te solliciteren voor de functie junior adviseur leefomgeving. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een sociale, verantwoordelijke werknemer. Gedurende mijn werk heb ik bewezen met zeer uiteenlopende persoonlijkheden te kunnen werken.

Ik neem mijn verantwoordelijkheden, ben zorgvuldig en professioneel

Ik ben een persoon die zich goed kan inleven in verschillende situaties en uitgangspunten. Daarnaast neem ik mijn verantwoordelijkheden, ben ik zorgvuldig en professioneel. Alhoewel ik nog geen ervaring had in de fysieke leefomgeving, ben ik wel leergierig, enthousiast en ben ik bereid om mijn kennis te vergroten. Ik heb al meerdere cursussen gevolgd die betrekking hebben op de Ruimtelijke Ordening.

Kennismaken met Geralt? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Geralt Vogelzang

info@12join.nl LinkedIn