Geralt Vogelzang

Medior adviseur leefomgeving

Hallo daar!

Ik ben Geralt Vogelzang en ik ben dol op het buitenleven en lekker actief bezig zijn. Er gaat voor mij niets boven de schoonheid van de natuur en het verkennen van prachtige landschappen. Mijn passies gaan hand in hand met activiteiten zoals hardlopen en trailrunning, waarbij ik echt mijn hart ophaal aan de natuurlijke omgeving.

En als het op fitness aankomt, ben ik al meer dan een decennium lang fanatiek bezig met krachtsport. Ik kan wel zeggen dat ik er nog steeds evenveel plezier aan beleef als in het begin, met zo’n drie à vier keer per week, welke me laten bruisen van energie.

Dus ja, avontuur en inspanning zijn echt mijn ding!

Inleven

Vanaf één februari ben ik nu 𝘁𝘄𝗲𝗲 𝗷𝗮𝗮𝗿 werkzaam bij 12join en hierbij werkzaam bij de Gemeente Midden Groningen. Wat begon als een ondersteunende rol voor de VTH-regisseur, heeft zich al snel ontwikkeld tot mijn huidige functie als functioneel beheerder binnen de VTH-applicatie. Ik heb in 2021 mijn HBO Social Work diploma behaald. Tijdens en na het behalen van mijn diploma ging ik werken als forensisch therapeut. Echter, ik heb hierna besloten om het roer om te gooien en te solliciteren voor de functie adviseur leefomgeving. Gedurende mijn werk en studie heb ik bewezen met zeer uiteenlopende persoonlijkheden te kunnen werken en interpersoonlijke eigenschappen weten te ontwikkelen. Kwaliteiten welke dagelijks van pas komen.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een sociale, verantwoordelijke werknemer

Ik ben een persoon die zich goed kan inleven in verschillende situaties en uitgangspunten. Daarnaast krijg ik energie van het doorlichten en uitwerken van verscheidene processtromen binnen IT en de organisatie.

Kennismaken met Geralt? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Geralt Vogelzang

info@12join.nl LinkedIn