Wietse Smid

Partner & directeur

Ontwikkelen, energie, mensen, werkplezier, complexiteit, zomaar wat termen waar ik blij van word. Als ervaren manager ben ik er steeds meer achter gekomen dat interactie en verbinding, datgene is waar het echt om gaat in werk. Deze ervaringen en ontwikkelingen heb ik meegenomen naar 12join.

Connect op LinkedIn Kom in contact

Werkplezier

De aandacht voor en oprechte interesse in mensen kenmerken mij als mens en als manager. Ik vind het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarin de medewerkers zich thuis voelen en de ruimte voelen zichzelf te zijn. Dit is de basis voor een succesvol team waarin je individueel en met elkaar de afgesproken resultaten behaalt. En ook heel belangrijk de basis om met veel plezier je werk uit te voeren.

De gemeente is al jaren mijn wereld. Als manager geef ik richting aan de complexe vraagstukken waar gemeenten voor staan.

De afgelopen jaren heb ik ervaringen verzameld als manager bij een adviesbureau en als interimmanager bij verschillende grote en kleine gemeenten.

Samen met Maarten heb ik 12join opgericht, een adviesbureau dat gericht is op de medewerker en de klant. Waarin we het verschil willen maken door kwaliteit, aandacht en vertrouwen.

Kennismaken met Wietse? Neem gerust contact op!

Neem contact op