Merel Tesselaar

Junior adviseur leefomgeving

Mijn naam is Merel Tesselaar, 23 jaar geleden ben ik geboren in het pittoreske Tuitjenhorn. Gelegen in Noord-Holland. Voor mijn studie Kust- en Zeemanagement ben ik verhuisd naar Leeuwarden en daar ook na mijn opleiding gebleven. 1 maart 2024 ben ik gestart bij 12Join. Mijn passie op werkgebied ligt bij het verbinden van partijen, duurzaamheid en klimaatvriendelijkheid. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, als de zon schijnt, op een terrasje, of in mijn tuin waar ik mijn eigen groenten en kruiden probeer te kweken.

Passie voor het verbinden van partijen en duurzaamheid

Ik geloof sterk in de kracht van verbinding en samenwerking. Als verbinder ben ik gepassioneerd om partijen bij elkaar te brengen en gezamenlijk te streven naar duurzame oplossingen. Mijn ervaring in het verbinden van mensen stelt me in staat om synergie te creëren en gezamenlijk doelen te bereiken die anders misschien buiten bereik zouden blijven.

Wat mij drijft, is mijn diepe passie voor duurzaamheid. Ik ben ervan overtuigd dat we als samenleving de verantwoordelijkheid hebben om onze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Door mijn achtergrond en expertise in duurzaamheid, kan ik een brug slaan tussen verschillende belanghebbenden en samenwerken aan innovatieve en impactvolle initiatieven.

 

Kennismaken met Merel? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Merel Tesselaar

info@12join.nl LinkedIn