Ervaringen

Merel Tesselaar

Adviseur leefomgeving

Sinds 1 maart 2024 ben ik gestart bij 12Join. Mijn passie op werkgebied ligt bij het verbinden van partijen, duurzaamheid en klimaatvriendelijkheid. Bij 12Join wordt er echt rekening gehouden met wat jij leuk vindt en waar jij je verder in wil ontwikkelen. Dat, in combinatie met de enthousiaste en persoonlijke ondersteuning en vrije omgeving, is wat het werken bij 12Join zo leuk maakt. Iedereen wordt gestimuleerd om te groeien en om het beste uit zichzelf te halen.

Passie voor het verbinden van partijen en duurzaamheid

Ik geloof sterk in de kracht van verbinding en samenwerking. Als verbinder ben ik gepassioneerd om partijen bij elkaar te brengen en gezamenlijk te streven naar duurzame oplossingen. Mijn ervaring in het verbinden van mensen stelt me in staat om synergie te creëren en gezamenlijk doelen te bereiken die anders misschien buiten bereik zouden blijven.

Wat mij drijft, is mijn diepe passie voor duurzaamheid. Ik ben ervan overtuigd dat we als samenleving de verantwoordelijkheid hebben om onze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Door mijn achtergrond en expertise in duurzaamheid, kan ik een brug slaan tussen verschillende belanghebbenden en samenwerken aan innovatieve en impactvolle initiatieven.