Jesse van Bergen

Junior adviseur leefomgeving

Als nieuwe collega heb ik niet veel tijd nodig om mijn plek te vinden binnen een team. Ik ga graag gestructureerd te werk, ik ben opmerkzaam en ik vind vertrouwen erg belangrijk. Ik ben goed in staat om contact te leggen en ik durf ook inhoudelijke vragen te stellen. Mijn collega’s kunnen altijd bij mij terecht met hun vragen en ik ben iemand die anderen graag helpt waar dat nodig is.

Betrokken en Sociaal

Ik ben Jesse van Bergen, 27 jaar oud en woonachtig in Assen. Ik ben geboren in Amsterdam maar na 9 jaar zijn mijn familie en ik naar Assen gegaan. Ik voel mij inmiddels dan ook helemaal thuis in het noorden van Nederland. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vriendin, vrienden en familie. Een dagje naar het strand, een sportieve activiteit, reizen of culinair genieten in een restaurant, ik vind het allemaal leuk om te doen.

In 2023 heb ik mijn Bachelor opleiding Vastgoed & Makelaardij behaald aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik ben mijn carrière gestart in de makelaardij, maar ik merkte aan mezelf dat ik niet helemaal tot mijn recht kwam in de commerciële positie. Dat kwam omdat ik te weinig een actieve bijdrage kon leveren aan publieke doelen rondom het beleidsveld Wonen. Vandaar dat ik de keus heb gemaakt om een andere (maatschappelijke) richting op te gaan en mijn plek heb gevonden als adviseur bij 12join. Ik ben sinds 1 mei 2024 bij dit bedrijf werkzaam als junior adviseur leefomgeving. Ik richt mij binnen deze organisatie op het vakgebied Wonen, waar de thema’s leefomgeving, ruimtelijke ontwikkeling en duurzaamheid onder vallen.

Kennismaken met Jesse? Neem gerust contact op!

Neem contact op

Jesse van Bergen

info@12join.nl